We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

CPR047​-​Entre V​à​ndals "Per Sempre EP"

by Common People Records

/
1.
Per sempre 04:26
Amb l’escut del Barça al cor i dos martells creuats ens ensenyen els orígens: Oi! i Working Class! Orgull de classe obrera, tu sempre has lluitat per un treball més digne, més ben remunerat Separant el gra de palla algún ‘jumu’ es va escapar Admiració i respecte, ets el nostre germà gran! Recordarem les mil històries que hem passat! Recordarem les nits de glòria al PuertoHurrak! I amb un somriure a la cara i els ulls envidrats aixecarem la Voll i brindarem plegats! Sempre empipat amb el món en general era un xofer ‘routier’ i ho voltava tot com cal Calimotxo, fato, birra i els Skatalà, els grans Cockney Rejects i el teu Guimerà! Palominos i Batracios, de Vigo a Prosperitat, heroi dels anys ‘80, et trobarem a faltar! Recordarem les mil històries que hem passat! Recordarem les nits de glòria al PuertoHurrak! i amb un somriure a la cara i els ulls envidrats aixecarem la Voll i brindarem plegats!
2.
La ràbia 02:37
Era un dia qualsevol, caminaves pel carrer de sobte la pasma et para, se t’emporten amb ells. Tancat entre quatre parets, encara no saps que has fet Serà per la teva imatge o potser els teus pensaments! Totalment aïllat et preguntes estirat quan podràs sortir d’aquí, això quan s’ACABarà? Masses dies engabiat, tancat com un animal Serà per la teva imatge o potser els teus pensaments. És la ràbia d’estar tancat, és un crit de Llibertat!
3.
Andando por la calle, en dirección al bar te encuentras con el Sami, que viene de currar En el bar ya estás y un quinto pedirás, llega el Quim y el Burli, Rosa ponga un par más! Y en el barrio hay, en el barrio hay! Un batracio crimi, un batracio criminal! Que si te lo encuentras, te pregunta por la pierna! Te das una vuelta, empiezas a saludar Ya llega el Raul, ya somos uno más Entras en los Ronkers y en los dardos estarán el David y el Chiki, un quinto van a apostar Y en el barrio hay, en el barrio hay! Un batracio crimi, un batracio criminal! Que si te lo encuentras, te pregunta por la pierna! Hola, cómo estamos? Bien, cómo estamos? Ya ha llegado el Xavi, hazte un ‘maquinillo’ En la banda hay, un guitarra más y se llama Pingüi y aquí lo semarás Y en el barrio hay, en el barrio hay! Un batracio crimi, un batracio criminal! Que si te lo encuentras, te pregunta por la pierna!
4.
Obsessió 02:46
Només vius per una cosa creus que és l’únic que hi ha al món No hi ha res que t’estorbi perquè ja no te n’adones Vici i malaltia, odi i perversió! Només és la teva, única il•lusió! Ja no veus més enllà de la teva realitat, realitat desvirtuada que tú veus distorsionada Obsessió! Ja no saps ni tan sols com has pogut arribar A poder caure tan baix fins aquest punt fatal Vici i malaltia, odi i perversió! Només és la teva, única il•lusió! El cervell està podrit i és de tant fotre’t speed no t’importa la veritat, vius al teu món tancat Obsessió! Ja no veus més enllà de la teva realitat, realitat desvirtuada que tú veus distorsionada Obsessió! El cervell està podrit, el teu cos malaltís No t’importa la veritat, vius al teu món tancat! Vici i malaltia, odi i perversió! Només és la teva, única il•lusió! És l’únic que et preocupa és la teva obsessió obsessió santificada, obsessió immortal Obsessió!

about

New 7" titled "Per Sempre EP" recorded by Entre Vàndals that was a 90's Oi!/Punk band from Catalonia and that also serves as tribute to David Anglí 'Fucker' that was the original drummer of the band (and drummer of Xent del Barri) and that was pioneer of Catalonian Punk/Skinhead scene back in '80s, died one year ago. Entre Vàndals were formed at the end of 1994 and just 2 years later they released their album debut "Acte Vandàlic núm. 1" on CD through Capità Swing (that also released these times to bands like Skatalà, The Oppressed, Remences, Dr. Calypso or Barricata Rossa from Italy).

The band back to play in 2019 and one year later recorded this 4 new songs, including a Xent del Barri cover with the voice collaboration of the singer and guitar (and singer of Pisando Fuerte from Sta. Coloma) originally made by Xent del barri and re-recorded a track from their debut CD.

Pressing info:
x200 black vinyl
x100 blue vinyl

ORDERS through www.common-people.net

credits

released November 1, 2021

Aquesta gravació es va dur a terme a La Roca del Vallès, el dia 4 de Juliol del 2020 a StoneWaves Studio amb l'Esteve Cortés al mando.

license

all rights reserved

tags

about

Common People Records Barcelona, Spain

Oi!/Punk Label & Mailorder from Barcelona (Spain).

contact / help

Contact Common People Records

Report this album or account

If you like Common People Records, you may also like: